Bart Taveirne

"Waking up with freedom"

Bart Taveirne

Doe het morgen gewoon beter dan vandaag.

Geef daarom nooit iets op dat belangrijk is voor jou!

Ontdek mijn verhaal

Van Event Manager naar Business Life Coach. Na meer dan 20 jaar actief te zijn geweest in de events sector, realiseerde ik me dat ik meer uit het leven wou kunnen halen. De zaken gingen goed, maar de stress die ik ervaarde en de minder bewuste levensstijl, waren zo frustrerend en maakten me ongelukkig.

Daarom ging ik op zoek naar een bewustere manier van leven om mijn essentie te vinden. Om voldoening te halen uit leven en werk, aangename ervaringen te creëeren op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Om het succes te bereiken waar ik zo naar verlangde. Door mij, eerst als Gecertificeerd Breatheology Instructeur en daarna als Business Life Mentor te vormen, werd ik geleid naar het oprichten van een nieuw bedrijf, waar ik me focus op bewustwording … 

Mijn

Missie &
Visie

Missie

EEN DIEPE, INNERLIJKE VERVULLING VOOR DE MENSHEID CREËREN.

Mijn missie is om een diepe, innerlijke vervulling voor de mensheid te creëren. Ik streef ernaar om individuen te inspireren en ondersteunen in hun persoonlijke groei, empathie te bevorderen en duurzaamheid te omarmen. Ik wil een wereld bouwen waarin ieder individu zijn ware potentieel kan ontdekken en benutten, waarin we elkaar aanmoedigen en inspireren, en waarin we onze planeet en haar diverse ecosystemen koesteren. Mijn inspanningen zijn gericht op het bevorderen van een holistische benadering van welzijn en het streven naar een samenleving waar geluk, voldoening en compassie de kern vormen van ons bestaan. Met toewijding en samenwerking werk ik aan een wereld waarin een diepe, innerlijke vervulling voor iedereen binnen handbereik is.

Visie

Een diepgaande innerlijke vervulling voor de mensheid

Mijn visie is een wereld waarin elke persoon een diepe, innerlijke vervulling ervaart. Ik zie een samenleving waarin mensen in harmonie met zichzelf en anderen leven, gedreven door een streven naar persoonlijke groei, empathie en duurzaamheid. We bouwen aan een gemeenschap waarin ieder individu wordt aangemoedigd om zijn authentieke zelf te ontdekken en te ontplooien, en waarin we elkaar ondersteunen in dit proces. Door bewuste keuzes te maken en onze verbondenheid met de natuur te eren, creëren we een wereld vol vreugde, voldoening en liefdevolle verbindingen. Samen werken we aan het verwezenlijken van deze visie, zodat een diepgaande, innerlijke vervulling een alledaagse realiteit wordt voor de mensheid.

0 %
successratio

Een bedrijf waarmee ik anderen help:

1. om structuur en duidelijkheid te ontwikkelen
2. om aangename ervaringen te creëren in alle aspecten van het leven
3. om een nieuwe leefwijze mee te geven – het “inclusief” leven

Mijn klanten, nl. de “getalenteerde ondernemers”, een tikkeltje Geniaal zelf, werken graag met mij samen omdat ik ze help:

1. Om momentum op te bouwen en een stressvrij leven te creëren
2. Om frustraties en stress aan te pakken
3. Om het idee van “All Inclusive” Leven tot werkelijkheid te kunnen maken
4. Om “Een Perfecte Dag” te beleven en er een bedrijfsmodel van te maken.

Ondernemers verbinden met wat echt belangrijk is voor hen en ze helpen om de resultaten te boeken die ze echt willen, is wat ik graag doe.Klanten zeggen dat ik eerlijk, authentiek en behulpzaam ben. Gepassioneerd, als een Creator, over een leven leiden dat er echt toe doet. Mijn bedrijfsmodel is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Je kan dus effectief “1 Perfecte Dag” gaan vermenigvuldigen en er je nieuwe levensstijl van maken. Is dat niet wat je wilt?

Om 1 Perfecte Dag opnieuw en opnieuw te kunnen beleven? Ondernemers willen groeien, maar ze hoeven niet de beste te moeten zijn.

Doe het morgen gewoon beter dan vandaag.

Ik neem ter harte wat Lao Tzu zei: “Anderen kunnen controleren is krachtig, maar controle hebben over jezelf is de ware kracht”!

Geef dus nooit iets op dat belangrijk is voor jou!

Bart Taveirne