Businessbutpeace.com

The Great Reset

IN 130 STAPPEN NAAR EEN BETER LEVEN.

Breek je de ketting middendoor of verander je 1 schakel.

De keuze ligt bij jou. In beide gevallen verander je je leven.   

Door jouw realiteit even in vraag te stellen kan je aspecten van je leven transformeren waar je al jaren in vastloopt. 

Breek je ketting middendoor

THE GREAT RESET – IN 130 STAPPEN NAAR EEN BETER LEVEN.

Maak van het ongekende en de vraagtekens in je hoofd, je beste vriend en stop genoegen te nemen met wat jou (nog) niet is gelukt of wat je niet hebt. 

Herschrijf jouw realiteit door allereerst in vraag te stellen wat je allemaal weet. Laat angst en emoties waar je mee blijft lopen jou de weg wijzen en realiseer jezelf, je droomrelatie, fysieke kracht en financiële stabiliteit.

“Gebruik het verleden maar laat het verleden jou niet gebruiken”

ONTDEK DE GREAT RESET METHODIEK 


Welkom in het Great Reset universum van persoonlijke transformatie. 

Echte transformatie kent complexiteiten, dat klopt, maar als het neerkomt op het transformeren van datgene wat je écht mist in je leven, wat écht ontbreekt of wat echt niet lukt op je ééntje, … waar je al jaren op vastloopt, dan moet dat via een reset knop mogelijk zijn. Onzekerheid, eenzaam zijn, financieel altijd alle eindjes aan elkaar moeten knopen of lichamelijk telkens weer hervallen in ziekte of niet opgewassen zijn tegen uitdagingen, … dat mag toch eens stoppen, niet? 

Door het verleden en onze ervaringen te gebruiken kunnen we nieuwe realiteiten schrijven en geen onderwerp blijven van ons verleden. 

Ervaringen zijn altijd beperkt en behoren meteen tot het verleden. Het ongekende en het onbekende daarentegen is eindeloos en schept nieuwe kansen. Het is in dat onbekende dat echte create mogelijk wordt. 

Eens je je comfortabel voelt bij het ongekende, kan je starten met het verbeteren van je leven. Ongeacht hoe oud je bent, wat je al weet of hebt. Echte transformatie gaat over het hoofdstuk schrijven dat er nog niet staat maar dat je zielsgraag zou willen realiseren.

Wat is dat éne ding dat je zoooo graag nog zou willen realiseren in je leven? 

Stel je voor dat je een droom kan waarmaken zonder 180° van jouw koers af te wijken, je leven te moeten veranderen en komaf te moeten maken met de wereld die je kent, maar door je huidige realiteit bij te sturen, waardoor je met je 2 voeten op de grond in een nieuw hoofdstuk in je leven staat.

Die droomprins die zich aanbiedt. Die financial break-through. Dat droomleven dat zich manifesteert. Die carrière doorbraak die er plots komt. Die diepe innerlijke rust die zichzelf realiseert waardoor jij nieuwe keuzes durft te maken.  
 
Het zijn geen opties maar realiteiten die ik persoonlijk heb beleefd. Van alles tot 3x toe verliezen naar een diep vertrouwen in het leven krijgen en elke dag mijn nieuwe wereld weer uit de grond zien komen en dankbaar zijn voor alles wat naar me toe kwam en eerst een utopie leek. En een realiteit waarmee we al meerdere mensen ook hebben geholpen zelf een nieuw leven te schrijven.

Van jarenlangs single zijn naar plots je prins tegen te komen. Van op het punt staan je zaak te sluiten naar een gevulde agenda. Van uitzichtloos zijn naar leven op een unieke plek. 

In een tijd en wereld van financiële en economische  onvoorspelbaarheid, een wereld waar men jou komt zeggen wat juist en fout, goed en slecht is, heeft de persoonlijke Great Reset zich, onafhankelijk van alles wat er waar en niet waar was, ontwikkeld.

In tegenstelling tot wat velen verkondigen, weet ik hoe je jezelf en je leven volledig kan vernieuwen en een nieuw en beter leven kan schrijven.

Naast mijn eigen persoonlijke reset help ik nu andere mensen zichzelf te realiseren door een energetisch fundament te bouwen en voorbij de menselijke verhalen, waarheden en beperkingen te geraken. Door angsten te verwelkomen in een proces waarbij je direct en voor de rest van je leven ontdekt hoe levensenergie werkt als compensatie voor alle menselijke verhalen waar we aan vasthouden. Ik wil mensen helpen om die levensenergie als vriend te beschouwen en niet als onbereikbaar of louter een spiritueel principe of theorie. 

Als we samen het licht kunnen aansteken, onze powerbal draaiend houdenen vergroten, dan kunnen we vanuit het ongekende terrein dingen aantrekken waarmee we zoveel meer geluk kunnen ervaren in ons leven. En dat geluk kunnen uitstralen en delen, … wat is er nog mooier dan dat?

Wat je ook kiest, weet dat er een mogelijk bestaat om dat éne aspect te transformeren wat jou nu nog niet gelukt is.

Hoe? Deels duiken we in het ongekende en deels zet jij 130 stappen. Samen zorgen we ervoor dat het je zal lukken.

WAT KOMT AAN BOD TIJDENS DE 130 DAGEN NAAR EEN NIEUW EN BETER LEVEN? 


Persoonlijke begeleiding en opvolging
Wekelijkse video’s - 26 lessen

Wekelijks bijsturen van je huidige koers
Begeleiding om je eerste transformatie te ervaren.
Bespreken van je huidige koers
Samen de push button, de start button en de reset button vinden
Beoordelen van de ervaringen
Het circuit van je persoonlijke transformatie bouwen en sluiten zodat je dagelijks verder kan voor de rest van je leven

130 stappen naar succes unlimited

Ga samen met Bart 130 dagen aan de slag voor het bereiken van een nieuw en beter leven, inclusief 1-1 begeleiding 

130 stappen naar succes starter

Ga samen met Bart  aan de slag voor het bereiken van een nieuw en beter leven en start met een eerste les

130 stappen naar succes DIY

Ga zelfstandig  aan de slag voor het bereiken van een nieuw en beter leven en groei op jouw eigen tempo naar succes

*Excl. btw

Bart heeft zijn eigen leven herschreven en is 180* gedraaid en heeft bijgedragen aan de transformatie van meer dan 400 mensen sinds 2020. 


Hij zal je zijn sleutel wel meegeven, terwijl anderen die achterhouden omdat anders hun business model in elkaar zou stuiken.

Bart deelt zijn kennis en weet dat er diepe transformaties nodig zijn om nieuwe universa te creëeren waar anderen in kunnen openbloeien in plaats van individuele verhalen waar mensen aan vasthouden. Het echte succes komt wel. Leer op dat principe te vertrouwen. De bomen krijgen allemaal na de winter weer blad. Dat is nu zo en dat is voor ons niet anders.

Belangrijk is nu dat de vraagtekens uit je hoofd verdwijnen en dat je bij elke stap die je zet voelt dat het een gedurfde stap was, die jou dichter bij onze bestemming brengt.  

Of je nu een ondernemer bent met een ondernemersdroom, een professional op zoek naar de doorbraak in je carrière, de eeuwige single die het beu is om in dat eenzame circuit te leven, of de creatieveling die een artistieke push-trhough nodig heeft, … transformatie begint bij het in vraag stellen of je wil blijven vasthouden aan het leven dat je nu hebt of niet.

Bart zijn toolkit? Ademen. Geen verbloemingen, alleen echt transformerend ademwerk dat nodig is om die transformatie vanaf dag 1 te ervaren en zo die totale verandering te realiseren in je leven.

Bart is niet alleen Breatheology instructeur geworden maar ontwikkelde zijn methodiek ConSOULting en verdiepte zich in ademwerk dat echt transformeert. 

Neem actie

Stuur een bericht