Bart Taveirne

car race, ferrari, car-438467.jpg

Integrale & holistische business coaching

Voor de hooggevoelige, creatieve Professional en Ondernemer, die ergens op vast loopt en begeleiding nodig heeft om in de juiste richting verder te evolueren.

“Het grootste succes voor de onconventionele ondernemer is het vermogen kunnen ontwikkelen om hun menselijk potentieel vorm te geven, terwijl ze hun unieke stempel kunnen behouden op hun weg naar voldoening, doorbraak & leiderschap,.”

Volharden

Creëeren

Energie opbouwen

M-POWER

- MAINTENANCE -

Maintenance before money.

I-POWER

- INTELLIGENTIE -

Creatieve ontwikkeling

H-POWER

- HUMAN POWER -

Vitaal en energetisch

Jouw weg naar meer success...

Wat doet Holistische Business Coaching?

Business But Peace biedt Holistische Business Coaching
voor hooggevoelige, creatieve professionals, ondernemers en executives,
die vrijer en blijer willen ondernemen.

Locatie onafhankelijk en met voldoende financiële vrijheid

Holistische Business Coaching helpt je om je het leven voor te stellen als een leuk spel, waarin de uitdagingen waar je voor staat puzzels zijn die je moet oplossen.

Wij helpen je om al jouw zakelijke puzzels, één voor één, op te lossen.

Holistische Business Coaching voor Healing en Groei

Bij elke puzzel die je oplost, verdien je een klompje goud in de vorm van een principe. Hoe meer principes je verzamelt (puzzels die je zelf oplost), hoe meer realistische en betere beslissingen je kan nemen in je onderneming, zodat je standvastig groeit en leert verzoenen met ongebalanceerde emoties.

We helpen en bekrachtigen je om jouw einddoel te zien en te voelen. Zo kan je levensecht groeien, standvastig resultaten boeken en een zinvolle betekenis geven aan je leven.

Denk even na over deze hamvraag ..

De Holistische Business Coaching bij Business But Peace start met de vraag: “Waarom bestaat jouw onderneming of organisatie”? We helpen je om eerst en vooral na te denken over de vraag waarom je een bedrijf wil starten of uitbreiden. Waarom jouw organisatie bestaat.

Los van het feit dat je geld wil verdienen .. velen die hierover hebben nagedacht, kwamen snel tot het besef dat het geld dat er te verdienen valt, de eigenlijke reden is. En wat is het probleem daarmee? Geen probleem. Maar als je een onderneming of organisatie laat bestaan omdat je geld wilt verdienen, dan maak je het jezelf moeilijk. En ik leg even uit waarom.

Waarom meerwaarde?

Een business coach helpt mensen meerwaarde te creëren. Als je een bedrijf runt, dan kom je in een proces terecht van meerwaarde creëren voor anderen. Want mensen geven je niet zomaar hun geld. Wel als je hen op één of andere manier vooruit helpt.

Als je een waarde te bieden hebt, dan halen mensen hun geld uit waarmee ze jou betalen om hun probleem op te lossen, of om hen de weg te wijzen van punt A naar B, waar ze in de toekomst willen staan.

Onze focus als Holistisch Business Coach

Als holistisch business- en ondernemerscoach focussen wij op:

Fase één: jij – en jouw product market fit.
Fase twee: jij – en jouw distributie
Fase drie: jij – het talent en de cultuur.

Als je op lange termijn een winstgevend bedrijf wilt starten en laten groeien, moet je jezelf leren controleren en de drie fasen onder de knie krijgen. Holistische Business Coaching gaat over leren jongleren met de 3 “balletjes” tegelijk en deze 3 fasen tegelijk in de gaten kunnen houden. Je kan 1 of meerdere stappen tegelijk nemen of investeren in een jaar begeleiding. 

Hieronder volgt een verduidelijking van de fases 1, 2, 3 waarop we focussen en hoe die fasen gelinkt zijn met de verschillende fasen van bewustwording. 

De 3 fases

Analyzing, building, Testing

Changing, Adding, Optimizing

Expanding & Sharing

In fase 1 kijken we naar jouw product market fit. En heb je geen product, dan is het nog voor jou van toepassing, dan is het een service market fit.

Om deze fase 1 volledig te beheersen hebben we 5 modules uitgewerkt met telkens bijbehorende programma’s.

In fase 2 kijken we naar jouw distributie inzicht en systeem. Veel ondernemers en organisaties ervaren serieus wat uitdagingen wanneer het neerkomt op het uitbouwen van hun distributiesysteem, nl. hun marketing & sales.

In fase 3 kijken we naar jouw leiderschap, het talent rond jou en de cultuur van je onderneming of organisatie.

Hier lopen de meeste ondernemers, experts en organisaties vast. Als je fase 1 en 2 onder de knie hebt, dan doe je het goed.

Gebrek aan zelfvertrouwen?

Een gebrek aan zelfvertrouwen kan leiden tot aarzeling en terughoudendheid in het nemen van beslissingen in persoonlijke en professionele situaties. Het kan belemmerend werken in het ontplooien van eigen potentieel en het nastreven van doelen, omdat men zichzelf niet voldoende gelooft om uitdagingen aan te gaan.

Sociale interacties kunnen moeilijker worden, met een neiging om zich terug te trekken of weinig initiatief te tonen in nieuwe ontmoetingen. Het kan ook een negatieve invloed hebben op relaties, doordat men zichzelf minderwaardig of onwaardig kan voelen, wat kan resulteren in angst voor afwijzing of het vermijden van het aangaan van nieuwe connecties. Over tijd kan een gebrek aan zelfvertrouwen leiden tot chronische stress, angst en een algemeen gevoel van ontevredenheid met het leven.

Module 5 - Testing

In deze module gaan we alles samenbrengen in één actieplan voor 31 dagen. De eerste 31 dagen zijn uiterst belangrijk om ze de norm gaan zetten voor de rest van het jaar.

Nog niet helemaal duidelijk?

Onze 3 fases in een notendop

Fase 1: Analyzing, building, Testing

Module 1 - Principles & Foundation

De module ‘principes en fundamenten’ is waarschijnlijk een van de belangrijkste van alle modules. Wat ik merk dat veel mensen doen, is denken: “Oh, ik weet dit allemaal al. Ik ken mijn niche al, mijn aanbod, ik ken de prijs ervan, mijn boodschap is duidelijk en ik weet hoe ik die boodschap moet communiceren naar mijn markt. Dus ik kan deze module gewoon overslaan.”

Module 2 - Building your persona

In deze module gaan we het hebben over het nieuwe voorbeeld en jouw wereldbeeld. Totaal uniek en anders dan anders. Je zal het waarschijnlijk nog niet meegekregen hebben in andere coaching programma’s.

Module 3 - Art Of Sales

In module ‘Art Of Sales’ bespreken we de kunst en wetenschap van sales. Je kan in één call een onbekend persoon tot een betalende klant maken.

Module 4 - Attracting clients

Hoe dikwijls heb je niet gedacht … had ik maar meer klanten.Veel ondernemers denken dat hun voornaamste, zakelijke problemen zouden opgelost zijn, wanneer ze meer klanten zouden hebben.

FASE 2: Changing, Adding, Optimizing

Omdat we leven in een ontzettend drukke, onrustige wereld en moeite hebben om de meest efficiënte weg uit te stippelen om mensen over jouw bestaan te informeren, is het belangrijk dat je dit stuk leert beheersen. Om deze fase volledig te beheersen hebben we 5 modules uitgewerkt met telkens bijbehorende programma’s.

Je mag het beste product hebben en potentiële klanten hebben die bereid zijn er een mooie prijs voor te betalen, als je geen goed distributiesysteem opzet (je persoonlijke marketing en sales niet aanpakt), dan blijft je uitdagingen ervaren of krijg je vroeg of laat een slag van de molen.

En de kans is groot dat je ook online zal moeten gaan. Je zal moeten kiezen voor een website, een funnel, … waarmee je een onbekende in een min van tijd als ideale klant verwelkomt. En die klanten ga je van dienst moeten zijn.

Dus ga je bezoekers, geïnteresseerden nodig hebben. Mensen die jou vinden. En om die bezoekers te vinden ga je moeten investeren. Maar in of via welke kanalen? Wel, dat ga je moeten onderzoeken. En dit alles gaat in combinatie met organische social media content en mailings.

Breaking patterns

Patronen doorbreken. Als ondernemers spelen we een bedrijfsspel, waar we een fundamentele fout maken. Het spel dat we spelen gaat over het bereiken van vervulling op een racecircuit van topprestaties. En dat spel kent geen vervulling.

Rapid Transformational Therapy (RTT)

RTT, dé snelle en efficiënte manier om je leven voorgoed te veranderen. En daar waar Isabelle Roegiers van www.abreathoflove.com alles over. RTT is de enige gecertificeerde, wereldwijd geprezen therapievorm die gebruik maakt van een multidimensionale aanpak om tot de kern te komen van wat jou vasthoudt.

Energy-alignment &
Om-ALive

De diverse Om-Alive concepten zijn gebaseerd op de 6 pijlers van het welzijn: slaap, meditatie en stress inzicht, beweging, emoties, voeding, aarding en de biologische ritmes. Deze stellen je in staat om de oorsprong van je fysieke of psychologische blokkades te vinden en jezelf ervan te bevrijden. Op welke manier? Door een uiterst unieke combinatie van visualisatie, ademhalings- en bewegingsoefeningen en … muziek.

Tijd voor fase 3

Expanding & Sharing

In fase 3 kijken we naar jouw leiderschap, het talent rond jou en de cultuur van je onderneming of organisatie. Hier lopen de meeste ondernemers, experts en organisaties vast. Als je fase 1 en 2 onder de knie hebt, dan doe je het goed.

Soms heel goed. Maar de meeste ondernemers, experts en organisaties kunnen de final jump niet maken. En dat is fase 3 waar je focust op talent en de cultuur van je onderneming of organisatie.

En bedoel ik daarmee? Wel, fantastische mensen aanwerven, fantastische mensen trainen, fantastische mensen leiden, fantastische teams vormen en een cultuur bouwen in jouw bedrijf of organisatie waar iedereen op elkaar afgestemd handelt, wat dan weer bijdraagt tot het einddoel van het bedrijf of de organisatie.

Module 1 - Clients expectations

De dienstverlening en activiteiten van uw bedrijf. Hoe kan je die zodanig structureren, zodat u uw klanten van dienst kunt zijn. Zodat zij schitterende resultaten kunt boeken, terwijl je zelf uw gezond verstand behoudt en hogere winstmarges genereert.

Voldoen aan de verwachtingen van de uw klanten. Daar gaat het in deze module over. Hoe je met klanten en leveranciers kunt samenwerken en hoe je zelf tot een maximale efficiëntie van tijdsbesteding kan komen.

Module 2 - Growing & leading by example

Hoe traint een leider zichzelf? Hoe bereidt hij zichzelf voor op het schalen van zijn of haar bedrijf? Een visie is prima, maar hoe train ik mezelf? Wat ga ik doen?

Module 3 - Manage yourself for max. efficiency

De functie van een Holistische Business Coach, in tegenstelling tot wat algemeen gedacht wordt, is niet skills en strategieën aanleren. En zeker niets indoctrineren. Een Holistische Business Coach is er om licht te werpen op dimensies voorbij je eigen ervaringen.

Hoe dikwijls heb je niet gedacht … had ik maar meer klanten.Veel ondernemers denken dat hun voornaamste, zakelijke problemen zouden opgelost zijn, wanneer ze meer klanten zouden hebben.

Module 4 - Creating a world view

Ik wil het, ik creëer het. De oplossingen. Een wereldbeeld. Ik kom pas helemaal tot leven, als ik creëer en de wereld observeer zonder mijn geheugen mij te laten domineren. Ons geheugen neemt ons altijd mee naar ‘gisteren’.

Plan je Gratis Strategisch Gesprek

Ben je klaar voor een unieke business journey, bevrijding en innerlijke rust?