Bart Taveirne

Mijn bewezen methodiek

De kunst van vragen stellen

Welkom bij "Business But Peace," waar we de “kunst van vragen stellen” integreren als een krachtig instrument voor psychologische heling en zakelijke groei.

“Of je heelt anderen, of je wordt geheeld” … Door vragen te stellen.

Dé kunst van het vragen stellen...
De grote business iconen wereldwijd kennen de kracht van vragen stellen.

Feit.
Om processen van bewustwording en zakelijke groei te bevorderen, is de “kunst van het vragen stellen” wel veruit de belangrijkste vaardigheid voor bijzondere ondernemers.Meestal stellen klanten vragen en geven ondernemers antwoorden. Een fenomeen dat ik in de coaching industrie zag terugkomen. Coaches, consultant, spreken, .. zij leggen uit, anderen luisteren. En dat is ok tot op een bepaalde hoogte, waar je niet anders kan omdat je kennis over te brengen hebt.

Maar …
Het stellen van één vraag kan al een diepgaande en transformerende rol spelen.

In het zenboeddhisme wordt het stellen van een enkele, krachtige vraag vaak gebruikt als een contemplatieve oefening, bekend als “koan.” “Koans” zijn raadsels of paradoxale vragen die geen logisch antwoord hebben en bedoeld zijn om het denken te overstijgen en de mind naar een directe ervaring van inzicht te leiden.Wij gebruiken onze eigen “koans” om klanten uit te dagen en hen te helpen beslissingen te nemen, maar dan voorbij het lineaire, analytische denken.

Onze methode

In het zenboeddhisme gaat het niet alleen om het vinden van het juiste antwoord, maar om het loslaten van denken en concepten, en om een directe, non-verbale ervaring van waarheid.

Het proces van het stellen (en beantwoorden) van een enkele vraag kan dus dienen als een krachtige meditatieve en bewustzijnsverruimende techniek.

Eén van onze verdiepingsprogramma’s bestaat uit het stellen van 9 vragen, zonder dat er eigenlijk coaching of mentoring plaatsvindt.

We hebben door het stellen van een levensvraag al verschillende klanten naar instant succes shifts geholpen.

We leven nu eenmaal in een wereld van antwoorden in plaats van vragen stellen.

In een wereld die voortdurend evolueert en verandert, zijn de juiste vragen vaak belangrijker dan de antwoorden. Wij geloven in de kracht van vragen om helderheid te brengen, creativiteit te stimuleren en energie op te wekken.

Denk aan onze sleutels tot zakelijke voldoening: volharden, creatie en energie opbouwen.   

Zo zijn vragen zijn de sleutels tot heling, innovatie en groei in bewustzijn. Levensvragen, koans en doelgerichte helpen ons om dieper te graven, nieuwe perspectieven te ontdekken en oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd.

Bij “Business But Peace” gaan we u vragen te stellen die uw status quo uitdagen, uw visie verhelderen en u helpen om uw einddoel te definiëren. Maar de we kunnen u ook wegwijs maken in de kunst van vragen leren stellen.

Of u nu een ondernemer bent die streeft naar zakelijk succes, een professional die op zoek is naar persoonlijke groei, of gewoon iemand die de kunst van vragen stellen wil verkennen, wij zijn hier om u te inspireren.

Onze benadering integreert zakelijke strategie met spirituele wijsheden en zo bieden wij een holistische kijk op uw reis naar voldoening, doorbraak en innerlijke rust.

Welkom bij “Business But Peace” – waar de kunst van vragen stellen poorten opent naar groei, inzicht en innerlijke rust.

Het is onze wens u te mogen begeleiden bij het ontdekken van de kracht van vragen stellen en hoe dit u persoonlijke en zakelijk helpen.

Zakelijk succes en innerlijke rust kunnen hand in hand gaan.