Bart Taveirne

63c8a5e7cae3db1877d0152a_324222286_537994978392756_3713586087190039512_n 1-min-p-800

Ervaringsgerichte Life Coaching

Voor starters, professionals, executives en ondernemers, die ervaringsgerichte healing en begeleiding nodig hebben om een succesvol persoonlijk en zakelijk leven te ontwikkelen

“Het leven aangenaam maken is niet ons ultieme doel. Maar als jouw eigen ervaringen niet aangenaam zijn, dan wordt het bijzonder moeilijk om een goed gezelschap te zijn voor anderen.
Leer daarom jouw 4 poppetjes instructies te geven en ervaar daarna jouw échte succes.”

Identificeer wie je bent

Bepaal waar je heen wil

Ontwikkel jouw eigen succesformule

Ervaar wie of wat je wil los- of toelaten

Lichaam

- TRAINEN -

Voor gezondheid, vitaliteit & plezier

Mind

- (HER)PROGRAMMEREN -

Naar stilte, rust en vreugde

Emoties

- OBSERVEREN -

Van liefde en medeleven

Energie

- OPTILLEN -

Naar bliss en extase

Ervaringsgerichte Life coaching gaat over het creëren van aangename ervaringen in je leven, op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Business But Peace biedt Ervaringsgerichte Life Coaching voor professionals, ondernemers en executives binnen organisaties op zoek naar ervaringsgerichte begeleiding en healing.

Jouw weg naar meer geluk...

Wat doet Ervaringsgerichte Life Coaching?

Embodiment of love: een succesvol persoonlijk & zakelijk leven

Een leven waar je pijnen vervangt door kracht, zorgen vervangt door enthousiasme, angsten door humor en vastlopen door actie, actie en nog eens actie. Ik help je nieuwe realiteiten te omarmen en te benutten, door een super realist te worden met grote dromen en volle toewijding. 

Tijdens onze coachingsrelatie help ik je om fysieke kracht op te bouwen, pijn te voorkomen, mentale vraagstukken op te lossen, emoties onder controle te krijgen en met super veel energie je dagen te vullen. 

Higher Standards Life Coaching

Life Coaching bij Business But Peace start met de vraag: “Wat wil je”? We helpen je om eerst en vooral na te denken over de vraag wat je exact wil in je leven. En waarom

Deze twee vragen liggen me nauw aan het hart en beschouw ik ook als een van de belangrijkste sleutels om een belonend en voldaan leven te kunnen leiden.

We gaan op een iets dieper niveau kijken naar je normen, waarden en standards, zodat je met meer waardering die reis naar een voldaan leven kan vervolgen.

Waarom Higher Standards Life Coaching

We zijn geboren met het vermogen om uitzonderlijke dingen te bereiken. En ik vind het altijd jammer dat we ons door zoveel mensen dingen in de weg laten leggen, waardoor we de verwachting van onze vermogens, om ontwikkeld te worden, niet eens meer horen of voelen. 

Dus als ik één sleutel zou kunnen meegeven om een voldaan leven te kunnen leiden, dan gaat het zeker over het jezelf toekennen van hogere standards. 

Onze focus als Life Coach

Wat bedoel ik met het je toekennen van hogere standards? Hoe doe je dat en waarom blijven mensen niet volharden? 

Volgens ons gaat het allemaal over ‘vrij bewegen’. Fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en energetisch. We hebben een goede flow nodig die ons buiten onze comfortzone doet treden zonder in de pijnzone terecht te komen. En dat is de leerzone. In de comfortzone doe je enkel nog wat je kent. Je voelt geen noodzaak om jezelf op een ‘push’ te trakteren.

Je blijft tussen de begrenzing van je zekerheden leven. Je laat geen beweging toe in de richting van wat ik in mijn modules ga aankaarten. Maar als je zou beseffen hoe destructief een comfortzone is, vooral voor jouw potentieel, dan zou je er voortdurend willen uit ontsnappen.

De 3 fases

Analyzing, building, Testing

Changing, Adding, Optimizing

Expanding & Sharing

In fase 1 kijken we naar je huidige situatie zoals ze is en waar je exact heen wilt. Die klaarheid moeten we eerst creëren.  Stel .. dat alles in je leven loopt zoals je het wil. Maar je voelt je niet goed. Je wil iets meer. Meer impact. Je carrière of relatie zit als een jas die niet meer bij je past.

In fase 2 kijken we naar jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele ontwikkeling. De Higher Standard BODY, MIND, EMOTIONS, ENERGY.

In fase 3 kijken we naar het verder ontwikkelen van het THE WORLD niveau. het collectieve belang waarin jij helemaal tot je recht komt en kan delen wat je hebt opgebouwd. Daar heb ook weer sleutels voor nodig.

Module 5 - Testing & Celebrate

Soms beseffen we tijdens het samenwerken niet meer hoe hard er gewerkt wordt. Omdat we in die flow zitten. Maar eigenlijk vormen we een team. Jij, het proces en je coach. Wij helpen je om hogere standards neer te zetten, die te realiseren en bij te sturen.

Nog niet helemaal duidelijk?

Onze 3 fases in een notendop

Fase 1: Analyzing, building, Testing

In fase 1 kijken we naar je huidige situatie zoals ze is en waar je exact heen wilt. Die klaarheid moeten we eerst creëren.  Stel .. dat alles in je leven loopt zoals je het wil. Maar je voelt je niet goed. Je wil iets meer. Meer impact. Je carrière of relatie zit als een jas die niet meer bij je past. Je wil een zinvoller leven en zinvol bijdragen. Maar wat is zinvol leven, .. of de zin van het leven? En hoe vorm je de brug tussen jouw huidige situatie en je gewenste situatie? 

Stel jezelf de vraag: WAT WIL IK? En denk nu eens na over hoe het leven eruit zou zien als je dat zou kunnen manifesteren? Mijn life coaching traject is een ultra duidelijk uitgestippeld pad dat je van punt A naar punt B brengt. Stap voor stap met gegarandeerde transformaties. 

Module 1 - Creating clarity & imagination

In deze leermodule gaan we feiten leren schetsen en het einddoel bepalen. Dat wil zeggen dat we de verborgen emotie achter je drijfveer gaan ontmantelen. Dit doen we aan de hand van de Call To Serve Call. Ongeacht waar je op dit moment in je leven bent aangekomen, het is van essentieel belang om een einddoel te bepalen en dat constant voor ogen te houden. En daarvoor is er 100% verantwoordelijkheid nodig. Dit is het allerbelangrijkste voor dit leerdoel gedeelte.

Module 2 - Identifying strengths, core values, success

Hoe bepaal je op een efficiënte manier je authentieke kwaliteiten en passies. Ook degene die je verdrongen hebt of ‘even vergeten’ bent.

Hoe krijg je het helder wat uw kernwaarden zijn? Wat succes voor jou wil zeggen en of je al die “doelstelling” nog langer nodig hebt.

Module 3 - Building & visualizing your plan

Nu we jouw kernwaarden, jouw superkracht en jouw definitie van succes hebben geïdentificeerd, kunnen we een PLAN maken.

Laten we eerst beelden schetsen .. als je een boek wilt schrijven: hoe ziet de cover eruit? Wat ga je exact doen als digital nomad? Hoe wil je de wereld verbeteren? Welke landen wil je nog verkennen?

Module 4 - Implement & refine

Tot wanneer je doet wat je wilt doen – of het nu gaat om het schrijven van een boek, het opzetten van een praktijk, of starten van je eigen bedrijf, blijven het woorden en mis je de ervaring.

FASE 2: Changing, Adding, Optimizing

fysieke, mentale, emotionele en spirituele ontwikkeling. De Higher Standard BODY, MIND, EMOTIONS, ENERGY.  

Fysieke ontwikkeling

Enkel jij weet of je fysiek in vorm bent en genoeg energie hebt. Als je dat niet hebt, dan heb je de mogelijkheid om op de HIGHER STANDARD GEZONDHEID te focussen. Wie zich niet gezond voelt, wil er alles aan doen om gezond te zijn en te blijven. Ik wil alleszins kunnen genieten van mijn leven zonder pijnen. Rijk of niet, maar zonder pijn. Ik wil kunnen genieten van mijn leven en alles wat ik opgebouwd heb niet op het spel zetten omdat ik niet voor mezelf heb weten te zorgen. 

Mentale ontwikkeling

Mentaal vrij bewegen gaat voor veel mensen over onderricht. Leren is fantastisch. Ik wil ook altijd meer leren. Jij ook, anders zou je dit niet lezen. Wel “onderwijs”, volgens het etymologisch woordenboek, gaat over ‘iemand iets als steun onder ogen brengen’. Iemand zedelijk steunen op zijn pad en in de ware richting helpen brengen of hem de weg wijzen. Van zodra je naar de oorsprong van iets gaat, moet je naar de binnenkant gaan en zo breng je het aan de oppervlakte. 


Emotionele ontwikkeling

Er zijn mensen hebben die fysiek erg goed in balans zijn. Helemaal fit en in vorm. Denk aan atleten. Maar als we in ons ego blijven steken en alles rond ons draait, dan hebben we geen goede basis om een ​​bijdrage te kunnen leveren. Emotioneel ontwikkelen, onszelf emotioneel in beweging brengen, onze emotionele normen verhogen, is ook een belangrijk onderdeel van onze reis. En dat heb ik in 2019 schematisch voorgesteld. En zo ben ik tot een proces gekomen waarmee ik jou kan helpen om sneller te healen en te groeien.

Spirituele ontwikkeling

Door je spiritueel vrij te kunnen bewegen kan je het niveau van voldoening en het voelen van je einddoel in het leven bereiken. Je ontdekt waarom we hier zijn en je werkt aan een zinvol bestaan, een zinvol leven. Een betekenis verder dan geld verdienen, virtuoos worden, miljonair of de beste zijn in wat ik doe. Allemaal schitterend als je dat bereikt hebt, het worden dan onderdelen van de reis, maar je blijft onvoldaan leven. Je blijft een gevoel van leegte ervaren als je de spirituele ontwikkeling verwaarloost.

Onze modules

Higher standards

Het is niet de bedoeling dat we twijfelen, onszelf saboteren en altijd maar “druk bezig zijn”, maar onze ware IK kunnen zijn. Rustig, krachtig, zelfzeker, productief en uiteindelijk ook vrij en blij.


RTT & Healing Trauma

‍RTT, dé snelle en efficiënte manier om je leven voorgoed te veranderen. En daar waar Isabelle Roegiers van www.abreathoflove.com alles over. RTT is de enige gecertificeerde, wereldwijd geprezen therapievorm die gebruik maakt van een multidimensionale aanpak om tot de kern te komen van wat jou vasthoudt.

Power Of The Mind

Ons lichaam is een machine dat altijd werkzaam blijft. Het volgt een proces. Het lijkt krachtig maar als je een paar dagen niet eet, dan ervaar je snel dat het een continu proces is. Je kan niets uit dat proces stilleggen.

Inner Sound Release

Er bestaat een uitzonderlijke relatie tussen muziek en energie. Muziek brengt ons naar een ‘leegte’, een stilte. Een romantische sensatie. Een traan. Een heimwee. Of het doet ons dansen, huppelen, lachen, …


And now, Yoga, play, sing & dance

En nu, yoga, play & dance. Je kan enkel helemaal tot yoga, spelen en dansen komen, als je werkelijk beseft dat je eigenlijk verlangt naar het ultieme, het grenzeloze. Als je diep verlangt naar rust.

Breathe Work, Meditation & Energy-alignment

‍Heb je het gevoel vast te zitten in je leven? Kijk dan even naar de rol van ademen. Het is meer dan een uitwisseling van zuurstof en CO2.

Movements & Relations

Olivier Mortara, afgestudeerd in sport & performance aan de Universiteit van Montreal, Reunion Island en Bordeaux. En tevens Breatheology instructeur.

Tijd voor fase 3

Expanding & Sharing

In fase 3 kijken we naar het verder ontwikkelen van het THE WORLD niveau. het collectieve belang waarin jij helemaal tot je recht komt en kan delen wat je hebt opgebouwd. 

Daar heb ook weer sleutels voor nodig.

Module 1 - Transform the very way you exist

We leven ons leven. Ervaren uitdagingen, tegenslagen, overwinningen en verlies. Elke ervaring is feedback en helpt ons om inzichten te verwerven, waardoor we meer gaan doen wat werkt, dan wat niet werkt.

Module 2 - Advanced meditation

Advanced Meditation gaat over de noodzakelijke fundamenten om de manier waarop je in het leven staat en het leven zelf, waar te nemen en jezelf en alles om je heen te ervaren en te transformeren.

Module 3 - Growing in Business

Stel je wil de stap zetten om te ondernemen. Of je wil als ondernemer groeien. Dan heb je een stevig fundament nodig. En als geld je motivator is, dan heb je een fundament, maar geen stevig. Dus waar hebben we het over?

Hoe dikwijls heb je niet gedacht … had ik maar meer klanten.Veel ondernemers denken dat hun voornaamste, zakelijke problemen zouden opgelost zijn, wanneer ze meer klanten zouden hebben.

Module 4 - Locatie onafhankelijk je leven of business boosten

Locatie onafhankelijk je zaak uitbouwen en een inkomen genereren. Dat is wat wij jou kunnen leren. Voor velen is dit de ultieme droom. Kunnen werken en leven waar je wilt, waar je bent, en zorgen dat het verhaal winstgevend en gezond is, en blijft.

 

Module 5 - Events & retreats

We organiseren events, workshops en retreats voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Bij Business But Peace ben je een ondernemer, of toekomstige ondernemer, met “INZICHT”. Ondernemers met INZICHT leren van wat ze al weten. Maar soms zijn ze het even vergeten .. daarom events en retreats.

Plan je Gratis Strategisch Gesprek

Ben je klaar voor een unieke business journey, bevrijding en innerlijke rust?