Bart Taveirne

Programma

Magnetische digitale marketing

Waar je nu staat

Jij bent een open-minded, creatieve ondernemer die je visie, boodschap en persoonlijkheid op elkaar wil afstemmen.

Je onderneming staat er en je bent goed in wat je doet. Alleen weet je niet hoe je die visie op een duidelijke, aantrekkelijke manier verwoord krijgt, zodat hij resoneert bij je droomklanten. ‍ ‍Misschien is schrijven niet jouw dada, en is die onzekerheid merkbaar in jouw teksten.‍

Waarom je er beter iets aan doet

Jouw aanbod mag nog fantastisch uitgewerkt zijn en je biedt een waardevolle transformatie voor jouw klanten. Maar als de copywriting en communicatie die visie niet ten volle ondersteunen, dan haken potentiële klanten misschien af - terwijl jij wel de geknipte persoon bent om hen verder te helpen.‍

Hoe lossen wij dat op?

Magnetische Digital Marketing helpt open-minded ondernemers zoals jou, om je visie aantrekkelijk en professioneel uit te drukken.

‍Met de juiste woorden, stijl en toon die jouw boodschap duidelijk overbrengen. Op een manier die jouw droom klanten aanspreekt en aanmoedigt om contact op te nemen met jou.

Je komt tot de essentie van consistente en effectieve communicatie. Wat leidt naar de ideale klanten, grotere projecten en een authentieke vorm van succes.

Het verrijkt dus niet alleen jouw programma’s, maar ook je resultaten.‍

‍Ons aanbod bevrijdt open-minded ondernemers van beperkende overtuigingen en creëert magnetiserende communicatie die jouw droom of missie uitdraagt. Ons aanbod bestaat uit een combinatie van persoonlijke begeleiding, energetische afstemming en professionele redactie en copywriting die zich richten op jouw verhaal.

Ons Stappenplan

Bevrijdende denk- en beweegsessie

Dit onderdeel bestaat uit individuele (of groepssessies) waarbij je begeleid wordt om belemmerende overtuigingen los te laten. Op die manier komen we tot jouw essentie, je authentieke zelf. Dit doen we door middel van meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen, sound release, begeleide wandelingen en andere vormen van lichaamswerk.

Tekst redactie en copywriting

Na deze bevrijdende sessies staat een professionele copywriter jou bij om de woorden die vrijkomen tijdens voorgaande sessies te structureren en te formuleren tot effectieve en magnetiserende communicatie.

Energetische afstemming

Dit wil zeggen dat we aandacht besteden aan de energetische en emotionele samenhang van de woorden. Door middel van persoonlijke begeleiding en feedback stem jij je af op je droom en missie. Je ontwikkelt magnetiserend taalgebruik.

Content
strategie

We ontwikkelen een gepersonaliseerd plan om jouw communicatie op een consistente en effectieve manier te structureren en te verspreiden over verschillende kanalen, zoals social media, blogs en nieuwsbrieven.

Persoonlijke begeleiding

Je wordt persoonlijk begeleid om je communicatie te optimaliseren met behulp van feedback, advies en strategieën op maat.

Gebruiksvriendelijke tools

Je krijgt toegang tot tools zoals sjablonen (voor o.a. e-mails en social media) waarmee je zelf aan de slag kan.

social media, tiktok, interaction-1233873.jpg

Wat doet onze marketing voor jou?

Magnetische Digital marketing biedt je de tools en begeleiding die je nodig hebt om jouw boodschap duidelijk te formuleren, te structureren en te magnetiseren, zodat ze resoneert met jouw publiek en missie.

Je wordt bevrijd op verschillende expressieve niveau’s.

Binnen Business But Peace focussen we op 4 verschillende niveaus van expressie, waarmee open-minded ondernemers zichzelf uitdagen om hun kernboodschap tot uiting te brengen.

Fysiek niveau

De manier waarop we onze stem, lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen gebruiken om onze boodschap over te brengen. Ook het ​​gebruik van stilte en pauzes om de juiste woorden te vinden.

Mentaal niveau

Het vermogen om je gedachten te ordenen en je boodschap op een logische en begrijpelijke manier te presenteren. Het gaat erom de juiste woorden te vinden om onze ideeën effectief over te brengen.

Emotioneel niveau

De manier waarop we onze gevoelens en emoties integreren in onze boodschap, om meer impact te hebben op je publiek. Het gaat erom emoties te gebruiken om je boodschap te versterken en te verbinden met je publiek.

Energetisch niveau

Het vermogen om je innerlijke energie en intentie te gebruiken om je boodschap kracht bij te zetten. Het gaat erom je bewust te zijn van je eigen energie en die van je publiek, en die te gebruiken om een ​​krachtige en effectieve boodschap over te brengen.

ego, psychology, resistance-7515119.jpg

Door aandacht te besteden aan deze niveaus van expressie, komt de kern van een boodschap automatisch tot expressie.

Het doel is om de woorden die vrijkomen tijdens de bevrijdende denk- en beweegpistes op een effectieve manier te integreren in jouw boodschap en communicatie.

Wanneer de juiste woorden energetisch en emotioneel een geheel vormen, worden ze magnetiserend en zo komen we tot bewust taalgebruik.

Is dit wat je zoekt?

Ben je klaar om jouw boodschap naar een hoger niveau te tillen?

Je zult versteld staan ​​van de kracht en impact van jouw woorden wanneer je ze vanuit een diepere en meer afgestemde plaats uitspreekt.