Bart Taveirne

Programma

Start & Grow Your Business

Je wil als holistisch en creatief ondernemer
je business of agency opstarten of uitbouwen.

Enerzijds spat je enthousiasme er van af, maar tegelijkertijd sijpelt de realiteit ook binnen: eigenlijk weet je niet waar begonnen.

Je hebt een doel voor ogen, maar je weet niet hoe je daar raakt. Je mist de nodige kennis en ervaring om je dromen om te zetten in een succesvolle onderneming.

Daarom voel je je wat onzeker. Je wil een waardevolle dienst leveren aan je potentiële klanten, maar hoe creëer je iets dat jou echt onderscheidt van de anderen? Je weet dat het slim is om iemand te hebben die je bij de hand neemt, toch? ‍‍‍

Onze aanpak

Het doel van dit programma is om jouw bedrijf helderheid en structuur te geven. Zodat je doelgericht van punt A naar punt B gaat. Want jij ziet het groots en wil een stevig fundament bouwen. Je wil zelfverzekerd in je schoenen staan, wetende dat je je (potentiële) klant een ijzersterk aanbod met waardevolle diensten kunt voorschotelen. You know what you bring to the table.

Dat is precies wat Start & Grow Your Business voor je doet.

Nu het gekke: veel mensen starten eerst een business. Daarna gaan ze problemen oplossen. En komen ze niet meer aan het ondernemen toe. De essentie van Start & Grow Your Business is dat je goed observeert. Analyseer met een open geest. Het belangrijkste inzicht dat ik nu voor je heb is dit: voor je springt… kijk met aandacht naar wat je echt wil. Want eens gesprongen, kijk je niet meer achterom. ‍ ‍

Een slimmere manier is Start & Grow Your Business ‍

image001-5

Klinkt goed! Maar hoe doen we dat dan?

Het doel van dit programma is om jouw bedrijf helderheid en structuur te geven. Zodat je doelgericht van punt A naar punt B gaat.

Want jij ziet het groots en wil een stevig fundament bouwen. Je wil zelfverzekerd in je schoenen staan, wetende dat je je (potentiële) klant een ijzersterk aanbod met waardevolle diensten kunt voorschotelen.

You know what you bring to the table.

  • Wie ben jij als ondernemer en wat is jouw missie?
  • Wat is “zaken doen”?
  • Tijd- en energie efficiënt werken
  • Verantwoordelijkheid opnemen als bedrijfsleider
  • Jouw positie in de markt bepalen en hoe je klanten bereikt
  • Hoe je voldoening haalt uit jouw onderneming (en frustraties vermijdt)
  • Jouw industrie, ideale klant, identiteit en drijfveer bepalen.

In de Start & Grow Your Business coaching zijn ook de voorbereidende stappen van het Soul Surfers Programma inbegrepen, om nog meer duidelijkheid te scheppen in jouw individuele situatie.

 

Wil jij ook een stevige basis leggen voor jouw bedrijf en als ondernemer groeien?

Boek een vrijblijvend gesprek en ontdek wat ons Start & Grow Programma voor jou kan betekenen.